Duidelijke betrokkenheid bij het bedrijf

Eigenaarsfamilies direct vertegenwoordigd in toezichthoudende organen / bevestiging van continuïteit, stabiliteit en betrouwbaarheid.

Foto: We beschouwen de toekomstige deelname van de eigenaarsfamilies aan de toezichtsorganen als een concreet teken van de continuïteit, stabiliteit en betrouwbaarheid van de Roto Groep: voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Holding Dr. Michael Stahl (links) en lid van de Raad van Bestuur van de Holding Dr. Eckhard Keill.

 

In de toekomst zullen ook vertegenwoordigers van de eigenaarsfamilies rechtstreeks vertegenwoordigd zijn in de raden van commissarissen van de afzonderlijke Roto Groepsbedrijven. Dit wordt aangekondigd door de bouwleverancier, die nog steeds voor 100 procent in handen is van de familie. Moritz Coulin en Rainer Frank zijn actief in de raad van commissarissen van Roto Frank Holding AG. In de overeenkomstige organen van Roto Frank Fenster- und Türtechnologie GmbH (FTT) en Roto Frank Dachsystem-Technologie GmbH (DST) geldt dit voor respectievelijk Alexander Frank en Patricia von Broich.

Volgens Dr. Michael Stahl, voorzitter van de Raad van Commissarissen van de holding, geven de eigenaarsfamilies zo uiting aan hun concrete belangstelling voor de groep. Dit zal de verdere positieve ontwikkeling van het bedrijf als geheel versterken. Dr. Eckhard Keill, lid van de Holding Management Board, ziet dit als een "vernieuwd signaal" voor continuïteit, stabiliteit en betrouwbaarheid. Dit is net zo belangrijk voor medewerkers, klanten als marktpartners.

Roto Dach- und Solartechnologie GmbH
Uw contactpersoon bij onze persdienst
Heeft u vragen over het bedrijf of over individuele productoplossingen? Heb je een foto nodig of ben je op zoek naar de juiste gesprekspartner? We helpen je graag.
Pictogram van de klantenservice
Roto Pers-afdeling
────────────────
autorenew