Aanbestedingsdocumenten

voor de belangrijkste producten van Roto.

Hier vindt u de aanbestedingsteksten voor de belangrijkste producten in verschillende bestandsformaten.

Dakvensters

archive
GAEB
zip, 518 KB
archive
Word
zip, 3 MB

Uitrusting voor buiten

archive
GAEB
zip, 142 KB
archive
Word
zip, 1 MB

Compleet assortiment

archive
GAEB
zip, 660 KB
archive
Word
zip, 5 MB
Meer teksten voor aanbestedingen vindt u op www.ausschreiben.de
Open Cataloguskeyboard_arrow_right

Nieuwe dienst voor publieke opdrachtgevers:

Roto aanbestedingsteksten in STLB-database

Roto is met 160 producten opgenomen in de database van STLB-Bau online (Standard Service Book for the Construction Industry). Het platform bevat meer dan 1 miljoen aanbestedingsteksten uit 70 vakgebieden en stelt deze ter beschikking aan zijn gebruikers voor verder gebruik. Openbare opdrachtgevers en woningcorporaties uit heel Duitsland gebruiken de website voor het opstellen van wettelijk en conformiteitsgebonden, fabrikant-neutrale aanbestedingsteksten, zonder dat ze daarvoor specificiteit hoeven op te offeren.

Hiervoor vertaalt een algoritme de uitgebreide productinformatie van de Roto dakraammodellen in algemeen geformuleerde en wettelijk toegestane, maar zeer gedetailleerde formuleringen die direct kunnen worden overgenomen in aanbestedingen. De gebruikers kunnen deze eenvoudig online raadplegen via de voorbeeldcatalogus. Vervolgens kan uit de aanbesteding via STLB-Bau online worden afgeleid dat het product dat oorspronkelijk door de klant is ingevoerd en aangevraagd, het oorspronkelijke product is.

Door opname in de online database van STLB-Bau kan Roto in de toekomst gemakkelijker worden opgenomen in openbare aanbestedingen voor bouwprojecten, waardoor haar dienstenpakket voor de woningbouwindustrie wordt uitgebreid.

Database van STLB-Bau online

Direct naar de paginakeyboard_arrow_right
autorenew