NL
1
 

Twee nieuwe collega’s: Kurt en Karl

vergemakkelijken het werk op de bouwwerf.

Dakramen snel, veilig en zonder overbelasting van de rug op het dak transporteren is de droom van veel van onze klanten en partners. Voor hen hebben we voortaan twee nieuwe ‘collega’s’ klaarstaan die flink meehelpen op de bouwwerf. Kurt is een in de fabriek voorgemonteerde kraan- en draaglus en Karl een perfect daarbij passende, nieuw ontwikkelde draagriem. Samen maken ze het raamtransport van het nieuwe Roto Designo R6/R8 heel wat comfortabeler.

1. De geïntegreerde kraan- en draaglus Roto Kurt

De kraan- en draaglussen Roto Kurt zijn standaard aan beide kanten van het kozijn geïntegreerd. Gewoon binnenin vastpakken, het nieuwe Roto Designo R6/R8 Quadro optillen en tot onder het dak transporteren. Na het plaatsen wordt Kurt gewoon met een breekmes afgesneden.

Voordeel: U hebt altijd een hand vrij om het dakraam kiepveilig onder controle te houden. Het gaat nog gemakkelijker met de kraan: takelriem van de kraan door de beide lussen trekken en hop naar boven!

Voor volledige controle tijdens het transport van dakramen.

2. Het hijstuig Roto Karl voor twee man

Grote dakramen zijn moeilijk te dragen met de blote hand. Met Roto Karl wordt het gewicht van Roto Designo R6/R8 Quadro verplaatst naar uw schouders en benen, de twee sterkste spiergroepen.

Voordeel: Uw rug blijft ontspannen en u kunt het raam tijdens het transport met beide handen beschermen tegen kiepen en botsingen. Met Karl kunnen dakramen tot 180 cm lang en 120 kg zwaar comfortabel worden gedragen.

Voor een ontspannen rug.